ŠOPEK IZ BALONOV – 1 LETO, MODER, 90X140 CM

27,90 z DDV

ŠOPEK IZ BALONOV ZA 1 LETO:

– BARVA: 15x baloni svetlo modra + 13x baloni modra, sijaj + 5x modelirni baloni modra, sijaj + 1x folija balon srebrna velika številka “1” + 4x folija balon srebrna zvezdica + 1x papirnata slamica za napihovanje folijskih balonov + 1x prozorni trak za izdelavo balonske dekoracije, dolžine 2,5 m + 10x samolepilni trak

– DIMENZIJA: 90×140 cm

– MATERIAL: lateks, folija

– KOLIČINA: 1 kos

– PROIZVAJALEC: PartyDeco.

Navodilo za uporabo: balone napolnite z zrakom in jih namestite v luknjice traku. Navodila za pripravo balonske dekoracije so priložena.

Samo še 1 na zalogi

Šifra izdelka: GBN7-1-001 Skupine izdelka: , , ,
 

Opozorila in omejitve

ŠOPEK IZ BALONOV ZA 1 LETO, MODER, 90X140 CM: Slika je simbolična. Cena izdelka vsebuje DDV, ne vsebuje pa stroškov dostave. Opozorilo! Otroci, mlajši od 8 let, lahko nenapihnjene ali počene balone pogoltnejo ali se z njimi zadušijo, zato je nadzor odrasle osebe obvezen. Nenapihnjene balone shranite stran od otrok. Počene balone takoj odstranite. Izdelek držite stran od oči. Baloni so iz naravnega lateksa, kar lahko povzroči alergije. Uporabite tlačilko za napihovanje balonov! Vrvica na balonih lahko povzroči zapletanje ali zadušitev. Vrvice, daljše od 2m, zunaj ne uporabljajte med nevihto, ali v bližini električnih vodov. Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru, ne na sončni svetlobi in zmrzali; držite stran od ognja. Upoštevajte slikovna navodila na izdelku/embalaži. Hranite ta navodila in navodila na embalaži za nadaljno uporabo.