TORTA IZ PLENIC ZA BABY SHOWER IN ROJSTVO, DEČEK, 1 KOMPLET S PLENICAMI

32,90 z DDV

Torta iz plenic za Baby Shower – torta iz plenic ob rojstvu otroka “It’s a Boy”: torta iz plenic za Baby Shower in ob rojstvu otroka je priljubljeno darilo za zabavo Baby Shower ali kot darilo ob rojstvu otroka. V kompletu prejmete 3-nadstropno torto iz plenic, ki je narejena iz enega belega podstavka, premera 28 cm, treh okrasnih trakov modre barve z belimi pikami, treh okrasnih trakov bele barve s sivimi črtami, dveh modrih pentelj, ene sive pentlje, napisa “IT’S A BOY” (deček), ki je sive barve, z bleščicami ter z motivom slonček z dežnikom ter 68 pleničk Pampers Baby št. 2 (3-6 kg). Okrasni trakovi in pentlje so izdelani iz tkanine, napis in podstavek sta izdelana iz kartona.

Namig: da bo torta iz plenic še lepša, jo lahko popestrite tako, da za okrasne trakove zataknete kakšno igračko ali pripomoček za nego (ni priloženo v paketu).

Šifra izdelka: TORTA02-1 Skupini izdelka: , Vrsta izdelka:
 

Opozorila in omejitve

TORTA IZ PLENIC ZA BABY SHOWER IN ROJSTVO, DEČEK, 1 KOMPLET S PLENICAMI: Slika je simbolična. Cena izdelka vsebuje DDV, ne vsebuje pa stroškov dostave. OPOZORILO! Izdelek je dekoracija. Izdelek ni igrača. Pozor! Izdelek uporabljati samo pod nadzorom odrasle osebe. Izdelek držite stran od ognja in neposrednega segrevanja! Embalaža je lahko nevarna, zato jo držite stran od otrok. Upoštevajte slikovna navodila na izdelku/embalaži. Hranite ta navodila in navodila na embalaži za nadaljnjo uporabo.