HELIJ ZA BALONE, ZA 30 BALONOV, 1 KOS

49,90 z DDV

VELIKA IZBIRA FOLIJA BALONOV: https://www.megadekoracije.si/vrsta-izdelka/helij-baloni/

Helij za 30 balonov velikosti 23 cm, ali 20 balonov velikosti 30 cm, ali 2 veliki številki. S helijem lahko polnite lateks in folija balone. Vsebnost: 99% helij. Količina: 1 kos. Izdelek ne vsebuje balonov.

Tehnični podatki o izdelku: tlak 2,7 barov; 0,25 m3 helija; kapaciteta 7 litrov; teža jeklenke 2,49 kg; velikost embalaže 20x20x38 cm.

Navodilo za uporabo: plastični priključek privijte na ventil, ročico na ventilu odprite v nasprotni smeri urinega kazalca, nato balon nataknite na priključek. Za polnjenje balona priključek privzdignite; s tem sprožite polnjenje s helijem. Ko priključek spustite, se polnjenje preneha. Po prenehanju polnjenja ročico na ventilu jeklenke zmeraj zaprite (v smeri urinega kazalca).

Kratek video o enostavni uporabi helij jeklenke: https://www.youtube.com/watch?v=dNYfWZtrG3M

Na zalogi

Šifra izdelka: 25202 Skupine izdelka: , ,
 

Opozorila in omejitve

HELIJ ZA BALONE, ZA 30 BALONOV, 1 KOS: Slika je simbolična. Cena izdelka vsebuje DDV, ne vsebuje pa stroškov dostave. Opozorilo! Otroci, mlajši od 8 let, lahko nenapihnjene ali počene balone pogoltnejo ali se z njimi zadušijo, zato je nadzor odrasle osebe obvezen. Nenapihnjene balone shranite stran od otrok. Počene balone takoj odstranite. Ventila in plastičnega priključka ne tlačite v usta ali nos, ker lahko poškodujeta pljuča ali druge dele telesa in vodita v hujše poškodbe ali celo smrt. Jeklenka vsebuje stisnjen helij, ki je pod pritiskom. Helija ne vdihavajte, uporabljajte ga v dobro zračenih prostorih, nikoli v zaprtih prostorih. Helij porablja kisik, ki je namenjen za dihanje. Vdihovanje helija lahko povzroči resne poškodbe ali celo smrt. Ponovno polnjenje jeklenke s katerimkoli plinom in materialom ni dovoljeno. Ventil ni primeren za ponovno polnjenje jeklenke. Jeklenke nikoli ne izpostavljajte vročini ali ognju. Izpostavljanje vročini lahko povzroči napačno delovanje ventila, kar lahko povzroči resne poškodbe ali celo smrt. Jeklenke ne shranjujte v vlažnih prostorih, saj lahko to povzroči rjavenje ventila, kar lahko povzroči njegovo razpadanje, kar lahko vodi v resne poškodbe ali celo smrt. Izdelka ne uporabljajte v bližini daljnovoda in med nevihto. Pazite, da vam jeklenka ne pade na ostro podlago, kar bi lahko povzročilo nenadno odprtje ventila in vodilo v resne poškodbe ali smrt. Navodila za odstranitev jeklenke: jeklenka ni povratna, ni primerna za ponovno polnjenje. Po uporabi jeklenko odnesite na ločeno odlagališče odpadkov. Spoštujte naravo. Balonov ne odlagajte v naravi. Upoštevajte slikovna navodila na izdelku/embalaži. Hranite ta navodila in navodila na embalaži za nadaljnjo uporabo.