O nas

Dobrodošli v spletni trgovini

Mega dekoracije!

 

MEGA DEKORACIJE – MEGA ZABAVE – MEGA SPOMINI

 

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno trgovino, kjer vam nudimo dekorativne izdelke za popestritev različnih priložnosti, kot so: rojstni dan (za otroke in odrasle), tematske zabave, Baby Shower, rojstvo otroka, pust, noč čarovnic, poroka, dekliščina & fantovščina, valentinovo, materinski dan, piknik, božič & novo leto, obletnice in jubileji itd.

NAŠE POSLANSTVO:

DEKORIRAJ & PRESENETI & OČARAJ

Dekoracije za lepša praznovanja. Svojim kupcem želimo nuditi aktualne in trendovske dekoracijske izdelke, s katerimi si lahko po dostopnih cenah popestrijo svoja praznovanja.

 

Praznovanja so čudovita že sama po sebi, saj smo takrat obdani z ljudmi, ki jih imamo najraje. Za piko na »i« lahko praznovanja tematsko obarvamo in pri tem uporabimo zanimive in duhovite dodatke zase in za dekoracijo prazničnega prostora. S tem bodo naši dogodki še bolj MEGA, naša praznovanja pa nepozabna.

NAŠE VREDNOTE:

HITROST, USTREŽLJIVOST, SVETOVANJE.

 

Pri nas na enem mestu najdete dekoracije za prav vse priložnosti. Če potrebujete idejo, se sprehodite po naši spletni trgovini, ali pa preberite naše novice. Za vas pripravljamo aktualne članke o dekoriranju za različne priložnosti. V ponudbo zmeraj dodajamo nove, aktualne in trendovske izdelke.

Pričarajte si MEGA praznovanja, skupaj z MEGA DEKORACIJAMI!

NAŠA VIZIJA:

DEKORACIJE ZA NEPOZABNA PRAZNOVANJA. VEDNO IZVIREN, VEDNO V TRENDU, VEDNO MEGA.

 

Naše izdelke nabavljamo v Sloveniji in v drugih evropskih državah. Vsi naši izdelki so skladni z Uredbo evropskega parlamenta in sveta št. 1935/2004. Podjetje posluje v skladu s slovensko zakonodajo.

Mi smo na praznovanja vedno pripravljeni!

Ekipa MEGA DEKORACIJE

 

PODATKI O PODJETJU:

Firma: MEGA DEKORACIJE, spletna trgovina, d.o.o.

Sedež: Pri jezu 20, 2000 Maribor

Elektronski naslov: info@megadekoracije.si

Telefonska številka: 068/683-049

Datum vpisa pri registrskem organu: 30.04.2014

Registrski organ: Okrožno sodišče Maribor

Davčna številka: SI62476092, smo zavezanec za plačilo DDV

Matična številka: 6601154000

Št. TRR: SI56 0417 3000 2266 890, odprt pri NKBM d.d.