Pogoji dostave

Pogoji dostave na kratko:

  • dostavljalec: GLS;
  • cena dostave: 3,90 EUR (brezplačna za naročila nad 50,00 EUR);
  • rok dostave: za naročila med delavniki do 11.ure je dostava že naslednji delovni dan (99,4%).

Izdelke na zalogi pošljemo v najkrajšem možnem času (izdelkov, ki niso na zalogi, ni možno dodati v košarico). Odpremimo jih še isti oz. najkasneje naslednji delovni dan po prejemu plačila oziroma po uspešno zaključenem naročilu, če gre za plačilo po povzetju. Kupcu zaračunamo 3,90 EUR poštnine, ne glede na težo in velikost paketa, za naročila nad 50,00 EUR pa je poštnina brezplačna! GLS vam v 99,4% (uradni podatek GLS) paket dostavi naslednji delovni dan po naši odpremi oz. najkasneje v 3 delovnih dnevih po odpremi.

Pri izpolnjevanju vašega naročila boste izbrali želeni kraj dostave paketa. Izdelke pošiljamo zgolj na naslove v Sloveniji. Za pošiljke v tujino ali za veleprodajne pošiljke nas kontaktirajte na naš elektronski naslov info@megadekoracije.si.

V kolikor prodajalec naročila ne more izvesti, lahko kupca o tem obvesti preko elektronske pošte naslednji delovni dan po uspešno oddanem naročilu. Izdelkov, ki niso na zalogi, ni mogoče naročiti preko spletne trgovine, lahko pa nam pošljete vaše želje na naš elektronski naslov info@megadekoracije.si in v najkrajšem možnem času vas bomo obvestili o možnosti dobave teh izdelkov.

Nevarnost za izgubo ali poškodovanje odposlanih izdelkov preide s prodajalca na kupca, ko kupec izdelke fizično prejme.

V kolikor vam GLS dostavi poškodovani paket, ga nemudoma fotografirajte in nam fotografije poškodovanega paketa nemudoma (takoj po prevzemu) pošljite na naš email naslov info@megadekoracije.si. Ker so vse pošiljke zavarovane, bomo reklamacije iz naslova poškodovanega paketa upoštevali samo v primeru takšnega ravnanja.