LOK IZ BALONOV – BLUE, 2 M

24,90 z DDV

LOK IZ BALONOV:

– BARVA: 60 balonov: 10x srebrna, sijaj + 10x mornarsko modra, pastelna + 10x svetlo modra, pastelna + 17 nebeško modra, pastelna + 13x bela, pastelna + 1x prozorni trak za izdelavo loka iz balonov, dolžine 2,5 m

– DIMENZIJA: dolžina loka iz balonov je 2 m; premer balonov 27 in 30 cm

– MATERIAL: lateks

– KOLIČINA: 1 kos

– PROIZVAJALEC: PartyDeco.

Navodilo za uporabo: balone napolnite z zrakom in jih namestite v luknjice traku. Navodila za pripravo loka iz balonov so priložena.

Samo še 2 na zalogi

 

Opozorila in omejitve

LOK IZ BALONOV, MODER: Slika je simbolična. Cena izdelka vsebuje DDV, ne vsebuje pa stroškov dostave. Opozorilo! Otroci, mlajši od 8 let, lahko nenapihnjene ali počene balone pogoltnejo ali se z njimi zadušijo, zato je nadzor odrasle osebe obvezen. Nenapihnjene balone shranite stran od otrok. Počene balone takoj odstranite. Izdelek držite stran od oči. Baloni so iz naravnega lateksa, kar lahko povzroči alergije. Uporabite tlačilko za napihovanje balonov! Vrvica na balonih lahko povzroči zapletanje ali zadušitev. Vrvice, daljše od 2m, zunaj ne uporabljajte med nevihto, ali v bližini električnih vodov. Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru, ne na sončni svetlobi in zmrzali; držite stran od ognja. Upoštevajte slikovna navodila na izdelku/embalaži. Hranite ta navodila in navodila na embalaži za nadaljno uporabo.