OKRASKI ZA BABY SHOWER – OKRASITEV MIZE, PROSTORA IN MAMICE

OKRASKI ZA BABY SHOWER

 

Party Shop Mega dekoracije

OKRASKI ZA BABY SHOWER  – KAKO OKRASITI MIZO, PROSTOR IN BODOČO MAMICO?

 

Ustvarjanje Čarobnega Vzdušja: Okraski za Baby Shower

Prihod novorojenčka v družino je ena najbolj čarobnih in veselih trenutkov v življenju. In kaj bi bilo bolj primerno kot organizacija zabave Baby Shower, da bi praznovali to radostno dogajanje? Pri načrtovanju zabave Baby Shower je izbira okraskov ključnega pomena, saj lahko ustvarijo čarobno vzdušje, ki bo gostjam ostalo v spominu še dolgo po končanem dogodku.

Kaj je Baby Shower in njegova zgodovina smo že predstavili, tokrat pa se osredotočimo na Okraske za Baby Shower.

Okraski za Baby Shower

Tukaj najdete nekaj idej, kako ustvariti nepozabno dekoracijo za Baby Shower.

Okraski za Baby Shower: Puhasti Oblački

Oblački so simbol nežnosti in mehkobe, zato so odličen dodatek k dekoraciji zabave Baby Shower. Lahko jih naredite sami iz papirja, ali pa izberete folija balone v obliki oblačkov. Obesite jih na strop ali pa jih uporabite kot ozadje za fotografski kotiček. Puhasti oblački bodo zagotovo dodali pridih ljubkosti vašemu dogodku.

Okraski za Baby Shower: Torte iz Plenic

Plenice so nepogrešljiv del opreme vsakega novorojenčka, zato jih lahko izkoristite tudi kot okraske za Baby Shower. S preprostim zvijanjem plenic lahko ustvarite obliko večnadstropne torte, torto pa nato polepšate z dekoracijo za torto iz plenic. Te ljubke plenične skulpture bodo dodale pridih zabave in igrivosti vaši dekoraciji.

Okraski za Baby Shower

Vrvice s Fotografijami

Za dodaten osebni pridih lahko uporabite vrvice s fotografijami. Natisnite fotografije nosečnice in prijateljic ter jih z okrasnimi sponkami pritrdite na vrvico. Te vrvice lahko obesite po prostoru in jih uporabite kot ozadje v fotografskem kotičku. S tem boste ustvarili nepozaben spomin na ta poseben dogodek.

Cvetlični Aranžmaji

Cvetje je vedno čudovit dodatek k dekoraciji, zato ne pozabite vključiti tudi cvetličnih aranžmajev na vaši zabavi Baby Shower. Lahko uporabite tudi umetne rože, kot so lističi vrtnic, ali pa dekorativni diamanti in konfeti, ki ustrezajo barvam vašega dogodka. Dodatki bodo prostoru dodali pridih elegance in svežine.

Okraski za Baby Shower

Zaključek

Baby Shower je čas veselja, ljubezni in pričakovanja. Zakaj ne bi dodali pridiha čarobnosti s čudovitimi okraski? Ne glede na to, ali se odločite za puhaste oblačke, torte iz plenic, balone ali ostale Baby Shower dekoracije, je zagotovljeno, da bo vaš dogodek bodoči mamici ostal večno v spominu.

Ne pozabite na zabavne Baby Shower Igre, da bodo gostje še bolj uživali v dogodku.

Spremljajte nas tudi na:

FACEBOOK

INSTAGRAM

Baby Shower dekoracija
Baby Shower Baloni
Vse za Baby Shower