OTROŠKI ROJSTNI DAN VABILO

OTROŠKI ROJSTNI DAN VABILO

 

Party Shop Mega dekoracije

OTROŠKI ROJSTNI DAN VABILO – IDEJE ZA VABILA NA OTROŠKEM ROJSTNEM DNEVU!

 

Otroški rojstni dnevi so čas veselja, smeha in praznovanja, polnega nepozabnih trenutkov in spominov. In kaj je boljšega od povabila, ki že vnaprej napoveduje čarobnost dogodka? Tu je pet kreativnih idej za otroška rojstnodnevna vabila, ki bodo zagotovo pritegnila pozornost in navdušila vaše goste.

Otroski rojstni dan vabilo

Otroški Rojstni dan Vabilo: V Obliki Dinozavra

Za vse male ljubitelje prazgodovinskih bitij je vabilo v obliki dinozavra odlična izbira! Izrežite silhueto dinozavra iz tršega papirja in nanj napišite podatke o praznovanju. Dodajte nekaj barvitih bleščečih nalepk. To vabilo bo zagotovo očaralo vse male prijatelje. Seveda je izbira motiva odvisna od interesa slavljenca. Morda boste namesto dinozavra izrezali samoroga, morda nogometno žogo, ali kaj drugega.

Otroški Rojstni dan Vabilo: Čarobno, z Vrečko Sladkarij

Bi pripravili vabila v obliki majhnih vrečk, napolnjenih s sladkarijami? V vrečko dodajte nekaj barvitih bombončkov ali čokoladic ter priložite kartico z vsemi podrobnostmi o praznovanju. Ta sladka vabila bodo otrokom polepšala dan in komaj bodo čakali rojstnodnevno zabavo!

Otroški Rojstni dan Vabilo: v Obliki Superjunaka

Za vse male superjunake lahko pripravite vabila v obliki njihovega najljubšega superjunaka. Iz barvnega kartona izrežite silhueto superjunaka, nato pa nanj napišite podrobnosti o praznovanju. Dodajte še nekaj bleščečih detajlov. To vabilo bo zagotovo navdušilo vse male junake!

Otroski rojstni dan vabilo

Vabilo z Obračajočim Se Kolesom

Malo bolj spretni party navdušenci lahko pripravite vabilo z obračajočim se kolesom. Na en del kolesa napišite različne aktivnosti ali podrobnosti o praznovanju, na drug del pa puščice. Otroci lahko obračajo kolo, dokler ne najdejo prave kombinacije, ki jih popelje do vseh informacij o praznovanju. To zabavno vabilo bo otroke zagotovo navdušilo!

Vabilo v Obliki Rakete

Za male ljubitelje vesolja je vabilo v obliki rakete odlična izbira! Iz kartona izrežite obliko rakete, nato pa nanj napišite vse podrobnosti o praznovanju. Dodajte nekaj barvitih nalepk z vesoljskimi motivi. To vabilo bo otroke popeljalo na pravo vesoljsko pustolovščino! Na zabavi pa ne pozabite na vesoljsko dekoracijo.

Otroski rojstni dan vabilo

Zaključek: Kreativnost je Ključ do Nepozabnih Vabil

Za kreativna otroška rojstnodnevna vabila ni meja! Z malo domišljije in nekaj preprostimi materiali lahko ustvarite vabila, ki bodo zagotovo navdušila otroke in odrasle ter jih naredila nestrpne za prihajajočo zabavo. Ne pozabite, da je kreativnost ključ do nepozabnih trenutkov, zato se prepustite svoji ustvarjalnosti.

Spremljajte nas tudi na:

FACEBOOK

INSTAGRAM