VSE ZA BABY SHOWER – Kaj potrebujete za zabavo Baby Shower?

VSE ZA BABY SHOWER

 

Party Shop Mega dekoracije

VSE ZA BABY SHOWER – KAJ POTREBUJEŠ ZA BABY SHOWER?

 

Vse za Baby Shower – nepozabno zabavo za bodočo mamico

Pri organizaciji zabave Baby Shower je pomembno, da poskrbimo za vsak detajl, s katerimi ustvarimo nepozabno doživetje za težko pričakovanega dojenčka in bodočo mamico. Od dekoracije do hrane in zabave, vse mora biti premišljeno in načrtovano.

Kaj je Baby Shower in njegova zgodovina smo že predstavili, tokrat pa se osredotočimo na tematiko Vse za Baby Shower. Zato smo za vas pripravili seznam vsega, kar potrebujete za popolno zabavo Baby Shower.

Vse za Baby Shower

Serviete, Kozarci, Krožniki in Prti:

Serviete, kozarci, krožniki in prti so osnovna dekoracija vsake zabave Baby Shower. Izberite jih v barvah in motivih, ki se ujemajo s temo vašega dogodka, da ustvarite enoten videz.

Zavese, Baloni in Foto Pripomočki:

Okrasne Party zavese in Baby Shower baloni so odlični za ustvarjanje ozadja za fotografiranje. Foto pripomočki, kot so okvir za fotografiranje ali rekviziti za fotografiranje, bodo dodali zabaven in interaktiven element vašemu dogodku ter ustvarili nepozabne spomine.

Torte iz Plenic, Zastavice, Lampijoni in Viseči Napisi:

Torte iz plenic so odličen dodatek k zabavi Baby Shower in lahko služijo tudi kot okrasno središče mize. Zastavice, lampijoni in viseči napisi pa bodo dodali pridih igrivosti in barvitosti prostoru ter ustvarili prijetno vzdušje.

Vse za Baby Shower

Vse za Baby Shower – Lente in Obroči:

Lente z napisi Mom To be (bodoča mamica), v različnih barvah ter obroči z napisom Mom To be (bodoča mamica), so nepogrešljiva dekoracija za bodočo mamico.

Topperji za Sladice, Konfeti in Slamice:

Topperji za sladice so simpatičen dodatek k tortam in drugim sladicam ter dodajo poseben pridih. Konfeti in slamice pa bodo ustrezna namizna dekoracija.

Vse za Baby Shower – Nabodala in Pribor:

Nabodala so odličen način za postrežbo majhnih prigrizkov ali kanapejev, medtem ko je lesen pribor za enkratno uporabo ključnega pomena za udobno uživanje hrane. Prepričajte se, da imate dovolj vilic, nožev, žlic in ostalega pribora za vse goste.

Vse za Baby Shower

Zaključek

Z združitvijo vseh teh dekoracij za Baby Shower boste zagotovo ustvarili nepozabno doživetje za težko pričakovanega otroka in bodočo mamico. Ne pozabite na zabavne Baby Shower Igre, da bodo gostje še bolj uživali v dogodku. Naj bo vaš Baby Shower čaroben in poln ljubezni!

Spremljajte nas tudi na:

FACEBOOK

INSTAGRAM

Baby Shower dekoracija
Baby Shower Baloni
Vse za Baby Shower