VSE ZA OTROŠKI ROJSTNI DAN

VSE ZA OTROŠKI ROJSTNI DAN

 

Party Shop Mega dekoracije

VSE ZA OTROŠKI ROJSTNI DAN – DEKORIRAJ, PRESENETI, OČARAJ!

 

Otroški rojstni dnevi so kot vstop v pravljični svet, kjer se vse prepleta z veseljem in smehom. Ko pripravljamo takšen dogodek, si želimo, da bi bil vsak kotiček popoln. In prav to lahko dosežete na rojstnem dnevu vašega malčka. Ustvarite pravo čarovnijo, ki bo očarala tako otroke kot tudi odrasle.

Naj bodo želje slavljenca vaše vodilo pri pripravi tega posebnega dne.

Otroski rojstni dan

Vse za Otroški Rojstni dan: Dekoracije, ki odražajo otroško radost

Pri dekoraciji prostora se odločite za pisane in živahne barve, ki kar kličejo po veselju. Na strop obesite barvne zastavice in lampijone, stene pa okrasite s pisanimi baloni. Vsak detajl bo pomagal napolniti prostor s pozitivno energijo.

Vse za Otroški Rojstni dan: Namizni okraski in pribor

Ne pozabite na namizno dekoracijo. Otroci obožujejo tematske zabave. Krožniki, serviete in kozarčki naj bodo po okusu slavljenca. Izberite tematiko, ki mu je ljuba. Ne pozabite še na prt, klobučke, piščalke, party zavese, konfetke itd.

Otroski rojstni dan

Pinate in igrače

Seveda pa rojstni dan brez pinate ni pravi rojstni dan! Naše pinate so oblikovane v obliki živali ali predmetov in kar kličejo po zabavi. Otroci se bodo z nestrpnostjo zbirali okoli nje in komaj čakali, da jo raztreščijo. Notranjost pinate jih vedno najbolj zanima. Pinato napolnite s sladkarijami in majhnimi darilci. Poleg pinate pripravite še igralni kotiček z raznimi igračami, ki bodo spodbujale otroško ustvarjalnost in razigranost.

Otroski rojstni dan

Zaključek: Nepozabno doživetje

Otroški rojstni dan naj bo več kot le zabava. Naj bo prava čarovnija, ki bo vse otroke razveselila. Dekoracije, okraski, baloni, krožniki, kozarci, serviete, klobučki, pinata, zastavice, piščalke in vse ostalo bodo soustvarili nepozabno doživetje, ki bo ostalo zapisano v spominu vseh udeležencev.

Spremljajte nas tudi na:

FACEBOOK

INSTAGRAM