Igre za DEKLIŠČINO – TOP 10

NAPIS BRIDE TO BE

Dekliščina je zabava za bodočo nevesto, na katero so povabljene njene prijateljice, ki dekliščino običajno organizirajo. Ker bo prijateljica kmalu nevesta, jo je treba na dekliščini na to vlogo pripraviti. Običaj je, da prijateljice bodočo nevesto na začetku dekliščine stilsko preobrazijo in jo oblečejo kot (šaljivo) nevesto in je tako oblečena ves čas zabave. Običajno so to npr: šaljiva majica, tiara, klobuček z vlečko, verižica s šaljivimi obeski, tutu krilo, lenta, ki sporoča, da bo kmalu nevesta, izdelki z led lučkami, ki svetijo v temi, slamice v obliki penisa, iz katerih mora celo noč piti ipd.

Prepovedane besede. Določite 3 prepovedane besede, ki se na dekliščini ne smejo izgovoriti, npr. poroka, dekliščina in ime bodočega ženina. Kupite šaljive pripomočke za dekliščino, kot so npr: klobuk ali tiara z vlečko, obroč za lase s šaljivim napisom, lento za bodočo nevesto, verižice s šaljivimi dodatki, broške za dekliščino, majice s šaljivim napisom ipd. Udeleženko, ki izgovori prepovedano besedo, opremite s šaljivimi predmeti, ki jih mora nositi do trenutka, ko katera druga udeleženka izgovori prepovedano besedo. Nato jih lahko sname in z njimi okrasi drugo udeleženko.

06042 KLOBUCEK Z VLECKO IN BLESCICAMI BEL 1 KOS

Poveži predmet z osebo. Vsaka udeleženka dekliščine naj prinese en predmet, ki je povezan z njenim prijateljstvom z bodočo nevesto (kako sta se spoznali, kaj sta skupaj počeli,…). Bodoča nevesta mora nato uganiti, katera udeleženka je posamezni predmet prinesla in na kratko opisati, zakaj je prinesla prav ta predmet.

9900241 BROSKA BRIDE TO BE ROZA 1 KOS

Nerodna situacija. Vsaka udeleženka dekliščine naj s seboj prinese na listu zapisano kratko (nerodno/šaljivo) situacijo iz preteklosti, ki je povezana z bodočo nevesto ali ženinom. Ostale udeleženke naj ugotovijo, o kateri udeleženki je govora. Nato naj bodoča nevesta na kratko opiše to situacijo.

Baloni z vprašanji. Napihnite 10 balonov in v vsakega položite listek z neprijetnim vprašanjem za bodočo nevesto. Vsake pol ure mora bodoča nevesta izbrati 1 balon, ga počiti in prebrati vprašanje. Nato se odloči, ali bo nanj odgovorila ali ji boste določili kazen. S to igro hrati poskrbite za zabavo in za dekoracijo prostora.

29121 baloni last night out 30 cm

Poveži izjave z imeni. Pred dekliščino pridobite izjave od 10 oseb iz življenja bodoče neveste (npr. od sodelavca, bodočega ženina, sestre, prijateljice, učiteljice, trenerja, pedikerke,…). Izjava naj bo samo 1 stavek in se naj začne z »Bodoča nevesta je…«, ali pa »Moj nasvet za bodočo nevesto je…«. Nato izjave in imena teh oseb napišite na ločene listke in jih na dekliščini zalepite na steno/tablo. Bodoča nevesta mora povezati izjave z osebami. Izjave naj bodo čim bolj šaljive, vendar resnične.

Poznavanje bodočih mladoporočencev. Pred dekliščino postavite bodočemu ženinu 10 vprašanj in zapišite njegove odgovore. Nato ista vprašanja zastavite bodoči nevesti na dekliščini. Vprašanja in odgovori naj pokažejo, koliko se bodoča mladoporočenca poznata. Primer: ime prve domače živali bodočega ženina; ime bivše punce/fanta; kraj prvega poljuba med bodočima mladoporočencema; najslabša razvada bodočega ženina; število čevljev bodoče neveste; kateri del telesa je bodoči nevesti najbolj všeč na bodočem ženinu, velikost modrca od bodoče neveste ipd.

21782 obroc za lase penis roza
9900921 pripomocki za fotografiranje 2

Fotografiranje. Določite 5 nalog, ki jih mora bodoča nevesta narediti v roku 1 ure. Vsako uspešno nalogo dokumentirajte s fotografijo, ki bo lep spomin na dekliščino. Naloge so lahko sledeče: fotografiraj se z moškim v uniformi (policaj, vojak,…); fotografiraj se v zapeljivi pozi pred dobrim avtomobilom; fotografiraj se hkrati z

rjavolascem, s črnolascem in z blondincem; fotografiraj se z moškim, ki ima enako ime kot bodoči ženin ali kot bivši fant. Vsak fotografiran moški naj bodoči nevesti na list podpiše, da ji dovoli, da se poroči, hkrati pa navede en razlog, zakaj se naj ne bi poročila. Bodoča nevesta mora zbrati najmanj 5 podpisov in razlogov.

29114 slamice penis roza

Erotični ples za poročno noč. Naučite bodočo nevesto plesa, ki ga bo mladoporočencu odplesala na poročno noč. Ena izmed udeleženk naj ob glasbi pokaže bodoči nevesti nekaj zapeljivih gibov, ki jih mora ponoviti. Še bolj zanimivo je, če jih ponovijo vse udeleženke. Namesto mladoporočenca uporabite stol.

Pokaži, kaj znaš. Bodoča nevesta naj prejme recept za biskvit z vsemi potrebnimi sestavinami. Nato mora v roku 1 ure biskvit speči. S tem naj dokaže, da je zrela za poroko in gospodinjska dela.

Igra z vprašanji. Pred dekliščino pripravite 10 vprašanj, na katere je možen odgovor z »da« oziroma »ne«. V kolikor je odgovor udeleženke dekliščine »da«, ji določite kazen. Vprašanja so lahko sledeča: si se kdaj maščevala bivšemu fantu; si kdaj osvajala svojega šefa; imaš trenutno oblečenega kaj v rdeči barvi; imaš v omari več kot 50 parov čevljev; si se kdaj zlagala fantu/možu ipd.

9900525 lenta bride to be bela

Pri vsaki igri je lahko nagrada kakšno simbolično/šaljivo darilce, kazen pa kakšna šaljiva naloga.

998162 baloni srce

Na dekliščini naj ne manjka dekoracija prostora, ki že na daleč sporoča, da se v prostoru odvija dekliščina. Priskrbite tematske balone, napise, namizno dekoracijo ipd. in poskrbite, da bodo fotografije z dekliščine trajen in nepozaben spomin tako za bodočo nevesto kot za vse ostale udeleženke dekliščine.

Vse za dekliščino in fantovščino najdete TUKAJ.

Ne pozabite, da je smisel dekliščine, da se imajo vse udeleženke lepo in prijetno, zato ne pretiravajte niti z igrami niti z alkoholom.

Želimo vam nepozabno dekliščino!

Ekipa MEGA DEKORACIJE

Če želite redno prejemati naše članke, se prijavite na novice.

PRIJAVI SE NA NOVICE