Igre za FANTOVŠČINO – TOP 10

Fantovščina je zabava, ko bodoči ženin uživa še zadnje dneve »svobode«, zato se nanjo dobro pripravite, da bo resnično nora, šaljiva in nepozabna. Fantovščina naj bo sestavljena iz iger, sami pa presodite, kakšne igre so za bodočega ženina in okolico primerne. Mi vam ponujamo nekaj predlogov, med katerimi lahko izbirate in fantovščino še dodatno začinite.

29110 kravata kiss me i am single 100×42 cm

Stilska preobrazba. Ves čas fantovščine se naj že na daleč vidi, kdo je bodoči ženin, zato ga takoj na začetku opremite z dodatki. Uporabite lahko npr: šaljivo potiskano majic, kravato, klobuk, očala, zaporniško kroglo, lisice, verižico s križem, tematske balone, nastavek za pločevinko s prsmi, iz katere naj ženin celo noč pije, izdelke z led lučkami, ki svetijo v temi ipd.

Prepovedane besede. Določite 3 prepovedane besede, ki se na fantovščini ne smejo izgovoriti, npr. poroka, fantovščina in ime od bodoče neveste. Vsakemu udeležencu, ki izgovori prepovedano besedo, določite kazen.

Nerodna situacija. Vsak udeleženec fantovščine naj na kratko opiše najbolj nerodno in šaljivo situacijo iz preteklosti, ki je povezana z bodočim ženinom ali nevesto. Na ta način se bo družba hitro nasmejala in povezala, tudi če se udeleženci med seboj ne poznajo.

29117 NASTAVEK ZA PLOCEVINKO PRSI 1 KOS
9900921 pripomocki za fotografiranje 2

Fotografiranje. Določite 5 nalog, ki jih mora bodoči ženin narediti v roku 1 ure. Vsako uspešno nalogo dokumentirajte s fotografijo, ki bo lep spomin na fantovščino. Naloge so lahko sledeče: poljubi punco, ki ima enako ime kot bodoča nevesta ali bivša punca; fotografiraj se z žensko v uniformi (policajka, vojakinja,…); fotografiraj se hkrati z rjavolasko, črnolasko in blondinko.

Vsaka fotografirana ženska naj bodočemu ženinu na list podpiše, da mu dovoli, da se poroči, hkrati pa navede razlog, zakaj se naj ne poroči. Bodoči ženin mora zbrati najmanj 5 podpisov in razlogov.

374 ZAPORNISKA KROGLA 1 KOS
29121 baloni last night out 30 cm

Zbiranje predmetov. Bodočemu ženinu pripravite list z nekaj predmeti, ki jih mora v roku 1 ure zbrati od neznancev. Predmeti so lahko npr. kondom, tampon, pivo, ki mu ga plača neznanka.

Ženin poje in pleše. Bodoči ženin naj na javnem mestu zapoje eno pesem in zapleše en ples. Po opravljeni nalogi naj od publike zbira prostovoljne prispevke.

Erotični položaji. Priskrbite si dve napihljivi lutki in tekmujte v hitrostnem napihovanju lutke. Ko oba tekmovalca lutko napihneta, naj pokažeta še čim več erotičnih položajev z lutko.

22427 4 lutka 50 let abraham napihljiva

Resnica ali izziv. Bodočemu ženinu zastavite 5 žgečkljivih vprašanj, sam pa se naj odloči, ali bo nanje odgovoril, ali mu določite kazen.

Striptizeta. Dobro premislite, ali je obisk striptizete na fantovščini sploh primeren, da ne boste s tem povzročili nepotrebnih težav. V kolikor se za striptizeto odločite, lahko po njenem obisku izvedete kratek kviz o barvi njenih oči, las, o njeni višini, imenu, o pesmih, ki so bile v času striptiza predvajane ipd. Večina udeležencev ne bo znala odgovoriti na najbolj preprosta vprašanja, saj so bili fokusirani zgolj na posamezne dele telesa.

Pri vsaki igri je lahko nagrada kakšno simbolično/šaljivo darilce, kazen pa kakšna šaljiva naloga.

Ne pozabite, da je smisel fantovščine, da se imajo vsi udeleženci lepo in prijetno, zato ne pretiravajte niti z igrami, niti z alkoholom.

Vse za dekliščino in fantovščino najdete TUKAJ.

 

Želimo vam nepozabno fantovščino!

Ekipa MEGA DEKORACIJE

Če želite redno prejemati naše članke, se prijavite na novice.

PRIJAVI SE NA NOVICE