Šaljive okrogle obletnice (3/4): NOTRANJA DEKORACIJA

Praznuje vaš partner, družinski član ali prijatelj okroglo obletnico in ga želite presenetiti? Ste povabljeni na praznovanje rojstnega dne za 30, 40, 50, 60 ali 70 let in ne veste, kako bi presenetili slavljenca? Danes vam ponujamo ideje za notranjo dekoracijo, tako da slavljenci svojega praznovanja nikoli ne bodo pozabili.

Prostor okrasite s tematskimi baloni, na katerih je številka okrogle obletnice slavljenca. Z baloni lahko ponoči, ko slavljenec spi, okrasite tudi njegovo spalnico, da bo presenečenje toliko večje, ko bo zjutraj odprl oči.

baloni okrogle obletnice

V prostoru obesite zastavice s številko slavljenčevih let.

zastavice za okrogle obletnice

Na vhodna ali katerakoli druga vrata namestite vratno zaveso, ki domačim in obiskovalcem sporoča, da slavljenec praznuje okrogel rojstni dan.

okrogle obletnice dekoracije za vrata

Na strop obesite viseče dekoracije različnih barv, oblik in velikosti, popisane s številom slavljenčevih let. Prostor še dodatno okrasite z barvnimi lampijoni, laternami, girlandami in baloni.

visece dekoracije okrogle obletnice

Pa ne pozabite na zunanje dekoracije, o katerih smo pisali TUKAJ in na dekoracije za slavljenca, o katerih smo pisali TUKAJ.

Ekipa MEGA DEKORACIJE

Če želite redno prejemati naše članke, se prijavite na novice.

PRIJAVI SE NA NOVICE