PINATA – presenetite in razveselite vašega slavljenca

pinata1

PINATA ZA OTROŠKI ROJSTNI DAN

Organizirate rojstni dan za vašega malčka in želite pripraviti presenečenje, ki ga bodo otroci še dolgo pomnili? Potem je morda pinata prava stvar za vas.

Pinata je pisanih barv, votla in običajno izdelana iz večslojnega papirja. Je najrazličnejših oblik, običajno so to oblike živali, npr. osliček. Pinato napolnite s sladkarijami in z drobnimi darilci ter jo obesite na trdno oporo (običajno na drevo). Otroci se naj zvrstijo pri udarjanju po pinati; po njej udarjajo, dokler predmeti ne padejo iz nje. Otroci naj bodo na varni razdalji.

pinata5

IGRA S PINATO ZA OTROŠKI ROJSTNI DAN

Igra s pinato je lahko višek otroške zabave zaradi presenečenja, ki se skriva v njej. Otroci bodo navdušeno tolki po njej in čakali, kaj bo padlo iz nje. V kolikor želite zadevo še otežiti in začiniti, zavežite otroku, ki po pinati udarja, čez oči rutico. Drugi otroci ga naj z navodili usmerjajo, kako in kam naj udari, da bo pinato kar najbolje zadel, v pričakovanju, da bo le-ta čimprej razpadla in postregla s skritimi dobrotami.

pinata4
pinata7
pinata6

S pinato so smeh, pričakovanje in veselje otrok zagotovljeni. Na koncu pa še borba za njeno vsebino. Pa ne pozabite fotografirati!

Pinato lahko izdelate sami, naročite pa jo lahko tudi pri nas!

Preberite še prispevek “Igre za otroški rojstni dan”.

Spremljajte nas tudi na:

FACEBOOK

INSTAGRAM

PRIJAVI SE NA NOVICE